Καλώς ήλθατε στο OfficeTime.gr

Η εμπειρία μας
στην υπηρεσία σας

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται σε Ιδιώτες και Επιχειρήσεις που αναζητούν Βιβλία, Είδη Γραφείου, Λογιστηρίου, Ζωγραφικής, Σχεδίου αλλά και πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων. Καθημερινά ενημερωνόμαστε από Αντιπροσωπείες καθώς και Εκδοτικούς Οίκους για νέα προϊόντα τα οποία αναρτούμε ανελλιπώς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προτεραιότητα μας
η καλύτερη εξυπηρέτηση

Έχοντας γνώμονα και σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας όπως πάντα Άμεσα και Αποτελεσματικά με Δικά μας Μεταφορικά Μέσα για κοντινές αποστάσεις, με 2 βασικές εταιρείες Courier και με 1 Μεταφορική Εταιρεία για τις υπόλοιπες περιοχές, οι οποίες αυτόματα εμφανίζονται στο καλάθι σας και μπορείτε να επιλέξετε κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Οι δραστηριότητες μας
στην πορεία του χρόνου

Η δραστηριότητα μας ξεκινά από το έτος 2000 με το Βιβλιοχαρτοπωλείο “Office Time” στην πόλη της Ραφήνας, με αντικείμενο τον εξοπλισμό ιδιωτών και επιχειρήσεων με Είδη Γραφείου, Βιβλία Ελληνικά και Ξενόγλωσσα από όλους τους Εκδοτικούς Οίκους. To 2008 δημιουργήσαμε εταιρεία χονδρικής πώλησης που η φυσική της εξέλιξη μετά από τα 20 χρόνια δραστηριότητας στον χώρο δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα Officetime.gr (2020).

Άμεση και συνεπής
αποστολή προϊόντων

Συνήθως οι παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 13:00 καθημερινά και για προϊόντα που είναι “Άμεσα Διαθέσιμα”, παραδίδονται από την Courier της περιοχής σας την επόμενη εργάσιμη στον χώρο σας εκτός μόνο από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορεί να δημιουργήσουν καθυστερήσεις.

Μεγάλη ποικιλία σε είδη
γραφείου και αναλώσιμα

Στο κατάστημά μας υπάρχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία από περίπου 60.000 διαφορετικά Άμεσα Διαθέσιμα προϊόντα τα οποία προσπαθούμε προσεκτικά να σας τα παρουσιάσουμε ένα-ένα αναρτώντας τα και στο OfficeTime.gr στις σωστές κατηγορίες με πολλά διαφορετικά φίλτρα ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη η πλοήγησή σας. Φυσικά και αν κάποιο προϊόν δεν το βρίσκετε κατά την πλοήγηση καλέστε μας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και θα το προσθέσουμε στην παραγγελία σας εμείς.