Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που είναι "Άμεσα Διαθέσιμα" αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα ταχύτατα με Courier (ACS - Elta Courier) εκτός εκτάκτων συνθηκών.
Οι αποστολές που είναι στις περιοχές Ραφήνας, Πικερμίου, Καλλιτεχνούπολης και Αρτέμιδος μπορούν να εξυπηρετηθούν και με δικούς μας Courier (αν είναι εφικτό και όχι σε απομακρυσμένα σημεία) με ελάχιστη χρέωση (2.00€) ανεξαρτήτου βάρους και χωρίς έξοδα αντικαταβολής.
Οι αποστολές που κρίνονται δυσπρόσιτες υπάρχει περίπτωση να παραδοθούν και από άλλη Courier με την ίδια χρέωση σχεδόν στο ίδιο χρονικό διάστημα ή με μια μικρήκαθυστέρηση.
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται την επόμενη μέρα με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.

Χρόνος Αποστολής

Το χρονικό περιθώριο της αποστολής διαμορφώνεται αναλόγως με το μέγεθος της παραγγελίας. Η αποστολή των παραγγελιών που λαμβάνουμε για την Ελλάδα μέχρι τις 13:00 και περιέχουν προϊόντα που είναι "Άμεσα διαθέσιμα" γίνονται την ίδια μέρα και η παράδοση τους από τις Couriers την επόμενη εργάσιμη εκτός εκτάκτων συνθηκών και εκτός Σαββάτου & Κυριακής.
Σε κάθε περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας, πριν την παράδοση της αποστολής στις couriers, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό mail με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του και τον αριθμό αποστολής της εκάστοτε Courier.
Από την ώρα παράδοσης στις Couriers ή στις μεταφορικές που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, ενημέρωση για την πορεία της αποστολής σας μπορείτε να λαμβάνετε από το αντίστοιχο κατάστημα παράδοσης της περιοχής σας με τον μοναδικό αριθμό αποστολής που σας στέλνουμε ή από τα site των Couriers καταχωρώντας τον μοναδικό αριθμό αποστολής.
Το κατάστημα παράδοσης της περιοχής σας είναι και το μόνο αρμόδιο για να σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες παράδοσης.

Κόστος Μεταφορικών

Η χρέωση των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ αναφέρετε στο δεύτερο βήμα της ολοκλήρωσης της πληρωμής σας. Οι παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής Courier για βάρος έως 4 κιλά.

Τα ελάχιστα μεταφορικά για αποστολή παραγγελιών κάτω των 50€ έως 4 κιλά στην Αττική είναι 2,89€. Τα ελάχιστα μεταφορικά για αποστολή παραγγελιών κάτω των 50€ έως 4 κιλά στην Επαρχία και τα Νησιά είναι 3,69€.

Οι παραγγελίες για το εξωτερικό (εκτός Ελλάδος) εξοφλούνται μέσω Paypal, με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση στο λογαριασμό της Alpha Bank.